Wednesday, December 29, 2010

Blossom





Project Runway SFM : 4th
(inspirasi dari glamstarz)

Purple Carnation





Project Runway SFM : 3rd

Wednesday, December 15, 2010

Cherry Berry






Project 4 mrs.ZZ

Friday, December 10, 2010

DragonFly Berry






Project Runway SFM: 2nd

Thursday, December 2, 2010

Peach Hibiscus







Project Runway SFM: 1st

Thursday, November 18, 2010

Friday, October 22, 2010

Monday, October 18, 2010

Monday, October 11, 2010

Friday, October 1, 2010

Wednesday, September 22, 2010

Pertukaran MASHEAD

Pengumuman! Pertukaran Mashead Glamorous Beads ditukar kepada nonadsign4u

Monday, September 20, 2010

Wednesday, July 14, 2010

Tuesday, May 11, 2010

Water Lily




Baju ni dijahit hanya di hujung lengan sahaja, tuannya minta dijahit simple je, tp sy gunakan motif yg lebih besar sb bajunya fesyen jubah so kalau motifnya kecik2 xnampak lah plk...

Wednesday, April 21, 2010

Pink Carnation




Inspirasi daripada salah satu design carnation...design bwh baju dan tangan, sy gunakan byk warna pastel pink supaya bunganya lebih terserlah dan sedikit warna purple supaya senada dgn warna kain. Hasilnya...yes! she loves it..tq Dr. Erlane

Wednesday, March 31, 2010

Tuesday, March 30, 2010

Morning glory


Bougenvil




koleksi peribadi...

Dahlia





Baju ni my tailor punya...memang dia puas hati sgt2

Tuesday, March 23, 2010

Blue Carnation





Bunga agak besar,cepat skit nk jahit..hehe ...xpe baju sendiri....3 hari je dh siap, kes tak sabar2 nak melaram tapi sekali pandang cantik gak, 2 kali pandang pun manis je..sape lg nak puji kalau bkn tuan sendiri hehe..

Daisy Star









Berat mata memandang berat lg nk memakai..tapi xpe kan glamour gitu

Kenanga






Bunganya hijau kekuningan, so tema bunga kenanga ni sesuai sekali dgn baju tanpa corak ni, saya paling suka kalau baju kosong je senang nak matchkan dgn design